Iubirea are perioada de expirare?

Cand cineva te intreaba daca exista iubire dupa o anumita varsta, rogi persoana respectiva sa defineasca ce intelege prin “o anumita varsta”. Pai, zice, cam dupa 35-40. La 50? Dar la 60?

Adica cum, exista un time limit pentru iubit? Pai si cine stabileste asta, doamne iarta-ma?

Daca o intrebati pe prietena mea, nu sta prea mult pe ganduri si va raspunde imediat ca fluturii in stomac pot aparea si pot provoca ravagii la orice varsta. Musca din tine asa cum musca moliile din haine. Daca nu esti atent esti devorat pana ajungi zdrente. Este adevarat,  cand esti mai tanar alegi mai usor. Odata cu trecerea timpului tot mai greu iti vine sa faci alegeri si tot mai multe pui in balanta.

Ea nu este de acord cu cei care sustin ca nu poate exista decat o mare iubire in viata si ca odata cu trecerea anilor primeaza ratiunea. Si nici cu ideea preconceputa ca dupa o anumita varsta orice manifestare de acest gen a inimii ar fi doar o alta poveste si atat.

Mai stim si ca iubirea poate provoaca mari suferinte si iti lasa goluri adanci in suflet, care uneori nu mai pot fi umplute cu nimic, indiferent cate sentimente incerci sa indesi acolo ulterior.

Dar am aflat ca iubirea vine atunci cand trebuie dar, mai ales, vine nechemata, iar daca se intampla sa nu gaseasca inima ocupata cu alte iubiri din trecut sau mintea nu este ramasa undeva in timp, plina cu reziduurile unei iubiri neimpartasite, te poate ravasi cu  splendoarea ei.

Cred ca un lucru este clar pentru toti: fara iubire omul doar se taraste in suma zilelor, cu sufletul vlaguit si trist. Si e pacat sa fie asa! E mare pacat ca oamenii aleg sa-si construiasca carapace inexpungabile, in loc sa-si deschida inima si sa renunte la frici.

Daca vrei sa fii gasit de iubire e suficient sa te duci la intalnire dezbracat(a) de tine si descheiat(a) la suflet. Si neaparat descult(a) si cu zambetul in coltul gurii!!

Personal, raman credincioasa ciobului care ma zgarie – my heart.

dragoste-inima-3d

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s