Viata ca o tarta cu cirese

Viata e o suma de zile fabuloase, amestecate cu zile de rahat. Intr-o zi te scoli si e Marti, cand sunt si trei ceasuri rele, dar toate iti merg din plin, sefa te lauda pentru prezentarea impecabila a proiectului, gasesti la promotie un articol care te intereseza de multa vreme, iubi iti trimite mesaje care te lasa fara aer, ce sa mai, tot ce ti se intampla este de la exceptional in sus.

Dar vine si sfanta zi de Vineri, cand toate iti ies pe dos, afara e prea frig, esti pus pe harta si te certi cu toata lumea, banii sunt prea putini, iubi e prea ocupata sa sune, ciorba de persioare sucks, ai varsat cafeaua pe tine si ti-ai distrus hainele, si pe masura ce se succed chestiile nasoale simti devii un mega pachet de nervi, iar singura ta dorinta este sa te legi cu lanturi de Arcul de Triumf si sa te arunci in lac. Dar in partea cu mai putina apa, ca vrei doar sa faci impresie, nu neaparat sa mori ca prostu’.

Pen’ ca asa-i viata, ca o tarta imensa, care te imbie sa musti din ea, ciresele arata demential, de-ti vine sa le mananci cu ochii, dar se intampla sa mai gasesti si samburi printre randuri, si atunci iti rupi dintii! 😉

Dar, na, depinde de fiecare, cat de plin sau gol vede paharul si cum impleteste zilele bune cu cele rele.

placinta-cu-cirese

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s