Ploua cu nesimtiti si mincinosi

Am observat ca ploua cu nesimtiti! Prin urmare, luati-va umbrelele altfel riscati sa va stricati coafura!

Nesimtirea a devenit o boala nationala, greu de tratat! Unii ar fi de parere ca e fara leac. Anyway, daca mergi pe strada, ramai siderat de cata nesimtire vezi pe metrul patrat. De la ghiolbanii cu gipane, care si le parcheaza aiurea, de parca ta-su’ i-a dat teren in proprietate pe locul respectiv, pana la nesimtitul cu ceas Nardin din magazinul de parfurmuri, care se baga in fata, fara sa ceara voie sau scuze. Mai mult, are tupeul sa te sfideze cu privirea lui de bovina. Il vezi cum te catalogheaza instant drept un gandac de Colorado si iti vine sa-i spargi fata de smecher, cand ii vezi ranjetul dispretuitor.

Nesimtirea nu are limite. Pe ghertoii de profesie ii vezi cum arunca amabalaje sau chistoace direct din masina, la semafor sau din mers, nu conteaza. Ii mai vezi cum stau la cate o masa in mall si vorbesc cu decibelii la maxim despre “biznisul” lor, scobindu-se in nas dupa bilute. Bai, baiatule, de vis, ce sa mai!

Nesimtirea imbraca multe forme. Mai vezi pe cate unii, barbati insurati, gentlemanii perfecti, dom’le, nu ai ce le reprosa in public, pentru ca sunt impecabili. In schimb in privat, pe “Feisbuc”, se dau in stamba maxim, ii apuca mancarimea pe limba si incep sa saliveze la exemplarele feminine din lista, aruncand complimente contrafacute. Alooo!! Mai usor cu pianul pe scari!!

Cu nesimtitii nu te pui, frate! Esti ori la bal ori la spital. Unii asa s-au nascut, au nesimtirea in gena, altii au facut cursuri la Academia de Nesimtire si au absolvit cu “summa cum laude”. Au diploma la purtator, cel mai bine este sa ii ocolesti!

Cu mincinosii e alta poveste. Cu astia am batalii la baioneta de cand ma stiu. Ii urasc visceral. Minciuna imi intoarce stomacul pe dos. Fac alergie maxima. Doar o mica sugestie as avea sa le fac: atunci cand mint de-ngheata apele, sa incerce sa dea dracu’ mai putine detalii, ca uneori efectul s-ar putea sa fie invers decat cel scontat!

Nesimtitii si mincinosii RULZ! Va zic io’.

Si se inmultesc al naibii de repede, ca si creaturile alea oribile din ALIENS.

Cred ca o sa dau TURN-OFF!

image-2009-07-11-5947327-56-nesimtit-brasov-calea-victoriei-bucuresti

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s