Femeia dorita

12386_452965168225003_1598411001378341043_n

Femeia pe care si altii o doresc, dar este numai a LUI! Pentru ca ea are ochi doar pentru EL. Traieste doar pentru EL. In umbra LUI.

Oare EL este constient de asta? Vede? Simte? Este mandru ca ea sta langa EL? Ca are ochi doar pentru EL? O apreciaza? O face fericita? Ii acorda timp din timpul LUI? Pentru ca femeia are nevoie sa se simta dorita!

Doar nu-si imagineaza ca in lipsa iubirii ea va avea pentru totdeauna ochi doar pentru EL. Ar trebui sa-si dea seama de asta. Sa reevalueze. Pana nu este prea tarziu! Pana cand nu musca regretele adanc din fiinta LUI, lasand in urma doar carne vie!

Pentru ca, ce sa vezi, intotdeauna va exista un alt barbat care va astepta dupa colt momentul prielnic si va vedea in ea lucruri pe care EL nu le mai percepe sau nu mai este apt sa le vada, pentru ca intre timp a capatat orbul gainilor! A devenit confuz. Sau indecis. Sau plictisit.

Cu siguranta va exista un barbat care nu este nici plictisit si nici confuz, care va fi dispus sa o cunoasca, sa o asculte, sa o invite in oras la o cafea. Si, da, va exista cel putin un barbat care va dori sa se oglindeasca in ochii ei si sa ii spuna ca este frumoasa, desteapta si ca merita totul!

Asa cum este valabila si viceversa, desigur! 😉

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s