Iubirea – sentiment perimat sau supraestimat

Fete bune. Fete rele. Fetele bune sunt cele mai prigonite, pe bune! Ele “n-are” noroc in dragoste! Fetele rele sunt si smechere. Asa ca obtin ce vor ele, pentru ca au deprins foarte bine tehnica negocierii. Fac pe inabordabilele, iar cand le calci pe coada te tin la index cu saptamanile, sunt figurante, clipesc din gene des si nervos, iti intrerup temporar abonamentul la sex, iar din cand in cand iti mai arunca cate un pai, de care te agati ca inecatul. Am observat ca ultima categorie este la putere. In timp ce fetele bune stau pe banca de rezerve. Uneori cu anii! Sau sunt maritate cu vreun ghiolban, care le face viata un cosmar.
Fetele bune stau la birou pana se stinge lumina, in speranta unei promovari, isi cumpara singure tot ce au nevoie, isi duc masina la revizie si isi platesc facturile. Fetele rele iau totul de-a gata! Pentru ca pot!
Fetele bune poate ca sunt curtate, dar ele refuza politicos. De ce? Pentru ca viseaza la plimbari pe plaja la apusul soarelui tinandu-l pe EL de mana si in suflet, viseaza la marea iubire, atunci cand inima iti sare din piept de prea-plin.
Pe fetele bune le cumperi, de obicei, cu sufletul, nu cu Mastercardul. Cu vorbe spuse din inima, cu atentie si cu timp din timpul tau.
Supraevaluat sentimentul, nu?
11219129_999611630118424_3174340700985794374_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s